Tring TV HDS2P Official HD Digital TV Receiver

£219.00

Tring TV HDS2P Official HD Digital TV Receiver
SKU: TRINGHD Categories: , , Tag:

Tring TV HDS2P Official HD Digital TV Receiver

We are able to supply official replacement HD Satellite Receivers for the Albanian Tring Package.

The HDS2P is compatible with existing subscription viewing cards and does not come with a subscription.

Customers with existing Tring viewing cards must inform us of their existing viewing card number so we may pair the card to box.

Main Features

  • USB Port
  • LNB In
  • HDMI Output
  • Scart Socket
  • Audio Phono L/R
Specification

Dekoderi i ri SATELITOR pranon formatin e transmetimit HD por edhe SD (Standart Definition) ndryshe nga ata ekzistues që ishin vetëm SD.Ky është një avantazh që të jep mundësinë për të ardhmen që kanalet e prodhuar/transmetuar në formatin HD të kenë mundësi të shikohen nga abonentët Tring.E re tjetër në këtë STB është se me anë të një USB të jashtme apo një Hard-disku të jashtëm mund të regjistrohen programe, filma, apo çfarëdo pjesë e programeve të transmetuara. Kjo të jep mundësinë që në pamundësi për të parë një event të pëlqyer ta regjistrosh atë dhe të shikohet në kohën e përshtatshme.Dekoderi është i pajisur me dalje dixhitale për videon (HDMI) por edhe për audion e cila mund të lidhet më vete në një “Home Cinema” me anë të fibrës optike ose kabllit coaxial

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tring TV HDS2P Official HD Digital TV Receiver”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Enquire about this product